Limburgse kampioenschappen beëindigt met vele BC Echt winnaars!

Afgelopen weekend vond er de Limburgse kampioenschappen plaats in Weert. Na een lang weekend toejuichen, punten scoren en vele finales zijn er vele prijzen winnaars uitgekomen van BC Echt waaronder ook Limburgs Kampioenen! Ook waren er in de categorie 6 nylon vele halve finales waarin clubgenoten het tegen elkaar moesten uitvechten om een plek in de finale.

De wedstrijden waren spannend en er zaten ook hele mooie rally’s tussen waar heren bijna zittend aan het badmintonnen waren. Uiteindelijk willen wij met trots zeggen dat de club maar liefst 9 prijzen bij elkaar heeft gespeeld waarvan 4 Limburgs Kampioensprijzen zijn. Wij willen alle prijzen winnaars feliciteren en wij willen alle ouders, trainers, coaches en toekijkers bedanken voor al het enthousiasme en de hulp voor deze spelers.

Hieronder zijn alle prijzenwinnaars nog op een rijtje

• GD Cat,6 Nylon: 1) Jorren Strijp en Lauren Grispen; 2) Lars Wijshoff en Milou Cremers
  • VD Cat.6 Nylon: 1) Lauren Grispen en Dian Thomassen
  • MD Cat.6 Nylon: 2) Sam Draeken en Jelle Smeets