Corona Protocol BC-Echt

Corona protocol BC-Echt.nl

Thuiswedstrijden Seizoen 2020-2021

Bij vragen : bestuur@bc-echt.nl

Naast de geldende adviezen en maatregelen vanuit het RIVM en NOC*NSf zullen in sporthal De Bandert de volgen maatregelen genomen worden tijdens competitiewedstrijden:

• Bij binnenkomst graag iedereen de handen ontsmetten, publiek en spelers. Handlotion staat bij de ingang van het complex én bij de ingang van de sporthal.
  • Er is een corona verantwoordelijke aanwezig, deze zal bij aanvang van de wedstrijden aangewezen worden. Hij/zij zal toezicht houden op het maximaal aantal mensen in de hal en bij te grote drukte (tribune) en/of onverandwoord gedrag mensen verzoeken de hal te verlaten.
  • Publiek is toegestaan en neemt plaats op de tribune. Hier is dmv tape duidelijk aangegeven waar wél en waar níet gezeten mag worden. Per gastteam zijn maximaal drie begeleiders toegestaan.
  • De kantine is gesloten. Na de webstrijden zal er helaas geen gezellige derde helft zijn, we verzoeken iedereen de hal na het douchen/omkleden direct te verlaten.
  • In de sporthal nemen sporters plaats op toegewezen plekken per team. Deze zullen door een lid van BC-Echt aan de gastspelers worden aangewezen.  We verzoeken iedereen het lopen door de hal tot een minumum te beperken!
  • Coachen van spelers is toegestaan zolang de 1,5 m regel in acht genomen kan worden.
  • Teamcaptains leveren bij binnenkomst van de hal hun opstelling in bij de wedstrijdtafel zoals gebruikelijk. Daarna zal een formulier met alle te spelen wedstrijden aan de teamcaptains van de thuisploeg gegeven worden. De teamcaptain van het thuisteam zal ervoor zorgen dat de wedstrijden op de aangewezen vaste banen van die dag gespeeld worden. Alléén de teamcaptain van het thuisteam zal na ieder onderdeel (dubbels, enkels, gemengd dubbels) de uitslagen bij de wedstrijdtafel doorgeven.
  • Na de wedstrijden is er de mogelijkheid om te douchen. Op de deuren van de diverse kleedkamers is duidelijk aangegeven hoeveel mensen er maximaal tegelijk in de kleedkamer mogen zijn én hoeveel mensen er maximaal tegelijk onder de douche mogen staan.  We verzoeken iedereen die klaar is meteen te gaan douchen en niet te wachten op anderen om vertragingen te voorkomen.

Ondanks de geldende beperkingen hopen we er een leuk, sportief en veilig seizoen van te maken.

Tot snel in de sporthal !