BC Echt hanteert de onderstaande contributies:

Jeugd en/of Competitie spelers

Eerste lid binnen een gezin € 240 per jaar
Tweede en volgende leden binnen een gezin € 204 per jaar (-15%)
Studenten hbo/wo € 120 per jaar (-50%)
Toeslag veren Shuttles € 60 per jaar

Recreanten

Eerste lid binnen een gezin € 175 per jaar
Tweede en volgende leden binnen een gezin € 148,75 per jaar (-15%)
Studenten hbo/wo € 78,50 per jaar (-50%)

Om in aanmerking te komen voor het gereduceerde studententarief zal een bewijs van inschrijving overlegd moeten worden. Dit tarief is in het leven geroepen om studenten die niet in de gelegenheid zijn om alle trainingen/vrije speeldagen aanwezig te zijn toch de gelegenheid te geven lid te blijven van de vereniging.

Het contributiegeld is inclusief bijdrage aan shuttles (Nylon) en wedstrijdtenue voor jeugdspelers. De contributie wordt per kwartaal via automatische incasso geïnd.

Lid worden is heel gemakkelijk!

Voor geïnteresseerden in de badmintonsport bieden we de mogelijkheid om enkele keren te komen spelen, zonder verplichting. Shuttles en leenrackets zijn in de hal aanwezig; hier kunt u gebruik van maken.

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap van BC Echt loopt van September t/m Augustus het kalender jaar erop. Als u besluit uw lidmaatschap op te zeggen voor het volgend jaar, dient u dat te doen vóór 1 Juni. Dit vanwege de bondsbijdrage, die de club moet voldoen bij de badmintonbond voor alle leden. Bij opzegging na 1 Juni, bent u toch contributie verschuldigd over het volgend jaar (schrijf je op tijd uit i.v.m. het innen van de contributie, bij afmelden na inning wordt geen geld teruggestort). Gelieve een afmelding schriftelijk in te dienen, bij voorkeur via een mailtje naar secretariaat@bcroat.nl