BC Echt hanteert de onderstaande contributies:

Onderstaande prijzen zijn per maand:

Jeugd, 2 x training per week                               € 18,75
Recreant, één avond per week vrijspelen     € 6,25
Recreant, 2 x training per week € 20,00
Competitie, 2 x training per week € 23

BC-Echt hanteert de volgende kortingen:

Eerste lid binnen een gezin                                 15 %
Studenten hbo/wo, uitwonend            50 %

Om in aanmerking te komen voor het gereduceerde studententarief zal een bewijs van inschrijving overlegd moeten worden. Dit tarief is in het leven geroepen om studenten die niet in de gelegenheid zijn om alle trainingen/vrije speeldagen aanwezig te zijn toch de gelegenheid te geven lid te blijven van de vereniging.

Het contributiegeld is inclusief bijdrage aan shuttles (Nylon) en wedstrijdtenue voor jeugdspelers. De contributie wordt via het online ClubCollect systeem geïnd. Leden kunnen hierbij kiezen uit betaling in één keer of gespreid.

Lid worden is heel gemakkelijk!

Voor geïnteresseerden in de badmintonsport bieden we de mogelijkheid om enkele keren te komen spelen, zonder verplichting. Shuttles en leenrackets zijn in de hal aanwezig; hier kunt u gebruik van maken.

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap van BC Echt loopt van Januari t/m December. Gelieve een afmelding schriftelijk in te dienen, bij voorkeur via een mailtje naar secretariaat@bc-echt.nl